Betingelser & Personvern

FORETAKSINFORMASJON

prikkenover.no eies og drives av Prikken Over AS, organisasjonsnummer NO 980 966 410 MVA.

Kontaktdetaljer
Prikken Over AS
Telemarksgata 8
3724 Skien

E-post: kontakt@prikkenover.no
Telefon: +47 35 53 48 60

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Produktinformasjon
All tilgjengelig informasjon om enkeltvarer finnes på respektive produktsider, mens tilleggsinformasjon kan forekomme på relevante kategorisider, infosider og bloggsider.

Priser
Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen er fullbyrdet og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet, som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Ekspedering av ordre
Bestillinger behandles, plukkes og pakkes fortløpende etter at ordrebekreftelse er sendt ut. Hvis det oppstår problemer / spørsmål i forbindelse med ekspederingen vil vi ta kontakt så raskt som mulig.

Leveranse
Vanligvis vil varene sendes fra oss senest 2 virkedager etter at ordren er mottatt.

Frakt
Vi sender varene via vår logistikkpartner Bring / Posten Norge AS, med en fast fraktpris på kr 100,- for hele forsendelsen.

Betaling
Vi krever betaling ved bestilling (forskuddsbetaling). Det kan betales med debet- eller kredittkort

Personopplysninger
prikkenover.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon
Når du handler hos prikkenover.no blir betalingen behandlet av Stripe Inc, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa, MasterCard/ Eurocard, American Express, Apple Pay mm. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

RUTINER FOR RETUR AV VARER

Avbestilling
Dersom du ønsker å avbestille varene, ber vi om at du tar kontakt med oss. Dersom pakken ikke er sendt vil vi umiddelbart refundere kjøpssummen. Dersom produktene allerede er på vei, må du returnere denne uåpnet til oss før pengene tilbakeføres.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi prikkenover.no skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Vi vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett
I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den. Du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto.

Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.